Over ons

De kernwaarden van Combinatie MGZ zijn:

  • We nemen verantwoordelijkheid voor onze gezamenlijke veiligheid door elkaar aan te spreken op onveilig gedrag. We werken veilig of we werken niet.
  • We bereiden ons goed voor en bespreken risico’s en dillema’s en werken altijd met toestemming, binnen het werkgebied en volgens de start-werkinstructie.
  • We houden ons aan de afgesproken regels en zorgen dat de bouwplaats, het materieel en wijzelf er verzorgd en netjes uit zien.
  • Innovatie en Duurzaamheid: We willen vanuit onze drive en voortschrijdend inzicht steeds inspelen op de toekomst, gericht op de beste oplossingen, ook als die eerst geld kosten.
  • We willen een betrouwbare partner zijn door duidelijke, open en eerlijke communicatie.

Combinatie MGZ bestaat uit een samenwerking van de bedrijven Mobilis, Aannemingsmaatschappij Van Gelder en De Jong Zuurmond. Drie bedrijven met ieder een jarenlange ervaring in de uitvoering van beheer- en onderhoudswerken. Wie wij zijn en waar we voor staan vindt u hieronder.

Mobilis, Van vraag naar oplossing

Mobilis uit Apeldoorn is een bruggenbouwer van vraag naar oplossing … in letterlijke en figuurlijke zin.
Mobilis heeft de kennis en de creativiteit om passende oplossingen voor uiteenlopende problemen te realiseren. Mobilis werkt aan voortdurende ontwikkeling van nieuwe technieken, ontwerpkennis, risicobeheersing, contractvormen en procesbeheersing en houdt zich met zijn expertise in betonbouw en -onderhoud en het assetmanagement binnen Combinatie MGZ voornamelijk bezig met de vele bruggen, viaducten, duikers en overige kunstwerken in het areaal Noord-Holland Zuid.
Meer informatie over Mobilis vindt u hier: https://www.mobilis.nl/

Aannemingsmaatschappij Van Gelder, Klaar voor de integrale aanpak.

Meer dan ooit vragen infrastructurele projecten om vakmanschap, visie en goed doordachte oplossingen met daarin grote aandacht voor veiligheid, risico’s, duurzaamheid en omgeving. Van Gelder beheerst de volledige keten van ontwerp tot en met oplevering en onderhoud. Gevestigd midden in de regio, is het als familiebedrijf gewend om snel en flexibel te schakelen, langs korte lijnen. De organisatie is groot waar nodig en klein als het kan, zonder overbodige managementlagen. De bedrijfscultuur is die van slim werken en doorpakken in een sfeer van teamgeest en teamwork. Aannemingsmaatschappij Van Gelder houdt zich binnen Combinatie MGZ voornamelijk bezig met het grotere onderhoud van de vele wegen in het areaal Noord-Holland Zuid.
Meer informatie vindt u hier: www.vangelder.com

De Jong Zuurmond Infrabeheer, Onderhoud & Services.

Wil graag dat iedereen veilig en met plezier onderweg kan zijn, op de weg en over water. De Jong Zuurmond uit Beesd is specialist in assetmanagement en marktleider op het gebied van prestatiegerichte onderhoudscontracten. Dankzij hun proactieve beheer- en onderhoudsmethoden weten zij altijd hoe de weg erbij ligt. Zij zetten bovendien fors in op innovatie en ontwikkeling van tools en kennis, zodat zij altijd voorop blijven lopen in de markt. ‘Real time’ en ‘integraal’ zorgen zij voor precies de juiste informatie om te kunnen sturen, en te beheren. Dat helpt ongelukken en ongemakken voorkomen, zorgt voor optimaal comfort en maximale kwaliteit van de (vaar)wegen.
De Jong Zuurmond houdt zich binnen Combinatie MGZ voornamelijk bezig met het dagelijkse beheer van de voorzieningen op het gebied van groen, afvalinzameling en kleinschalig wegenonderhoud.
Meer informatie vindt u hier: http://www.dejongzuurmond.nl/

Daarnaast voeren ook de volgende andere bedrijven in onze opdracht werkzaamheden uit in het gebied.

Road Maintenance Support uit Amsterdam

Road Maintenance Support is een 24/7 organisatie die zeer diverse werkzaamheden uitvoert die volgen uit de afhandeling van incidenten en calamiteiten binnen regio Noord-Holland Zuid.
Meer informatie vindt u hier: http://www.rms-bv.nl/

Gebroeders Griekspoor uit Nieuw-Vennep.

Vanuit hun expertise als civieltechnisch aannemer beschikken zij over jarenlange ervaring met bruggen. Vast of beweegbaar, elektrisch, hydraulisch of mechanisch – geen enkele brug heeft voor hen geheimen. Meer informatie vindt u hier: https://www.griekspoor.nl/

Van Gelder Verkeerstechnieken uit Nijkerk

Als zusterbedrijf van de Aannemingsmaatschappij verzorgt Van Gelder Verkeerstechnieken het onderhoud van de volgende onderdelen: de openbare verlichting, verkeersregelinstallaties, camerasystemen, detectiesystemen, slagboominstallaties, bewegwijzering, en dynamische route-informatiepanelen. Meer informatie vindt u hier: https://vangelder.com/over-van-gelder/onze-ondernemingen/infratechniek/van-gelder-verkeerstechniek/

Otto Baggerwerken uit Aalsmeer

Otto Baggerwerken verzorgt het onderhoud aan de waterwegen in het areaal. Meer informatie vindt u hier: http://www.baggerengrondwerken.nl/

SkyLift B.V.

SkyLift B.V. verzorgt het onderhoud van de liftinstallaties op de busstations langs de busbanen in het areaal. Meer informatie vindt u hier: https://www.skylift.nl/