Noord-Holland Zuid

Noord-Holland Zuid

Een optimale doorstroming en bereikbaarheid van het gebied Noord-Holland Zuid, dat is ons doel de komende 10 jaar.

Tussen september 2018 en september 2028 is Combinatie MGZ, een samenwerking van de bedrijven Mobilis TBI, Aannemingsmaatschappij Van Gelder en De Jong Zuurmond, verantwoordelijkheid voor het beheer en onderhoud van de eigendommen van de Provincie Noord-Holland in de regio’s Haarlemmermeer, Aalsmeer, Amstelveen, Uithoorn en Ouder-Amstel. Dit gebied staat ook wel bekend als de regio Noord-Holland Zuid. Luchthaven Schiphol en Royal Flora Aalsmeer zijn gelegen binnen de regio waarmee dit deel van de Provincie Noord-Holland zonder meer intensief is en een hoge economische waarde vertegenwoordigt.

Door het beheer en het onderhoud hiervan slim en efficiënt uit te voeren zorgen wij er voor dat het kloppend hart van de noordelijke Randstad zo ongestoord mogelijk zijn economische belang kan vervullen in het gebied. En daar worden we allemaal beter van.

Denk bij het onderhoud aan: verkeersregelinstallaties, openbare verlichting, vaarwegen, viaducten, wegen, bruggen, groen, gebouwen, terreinen en voorzieningen voor het openbaar vervoer zoals de busbanen en busstations tussen de Ringvaart van de Haarlemmermeer en Schiphol, tussen Schiphol en Amstelveen en tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep.

Op deze website vindt u nadere informatie over het werk dat wij uitvoeren en wat dit mogelijk voor u betekent. Ook vindt u bij wie u terecht kunt met uw vragen of opmerkingen.

Beknopte scope en uit te voeren activiteiten

Het uitvoeringsteam, dat bestaat uit Mobilis, Van Gelder en De Jong Zuurmond, is voor het gebied Noord-Holland Zuid (de gemeentes Haarlemmermeer, Aalsmeer, Amstelveen, Uithoorn en Ouder-Amstel) de komende 10 jaar verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van:

  • de provinciale (vaar)wegen,
  • (beweegbare) bruggen,
  • sluizen,
  • groen,
  • gebouwen, terreinen
  • Openbare Verlichting en verkeerslichten,
  • de busbanen en -stations voor het Hoogwaardig Openbaar Vervoer
  • incidentenmanagement en gladheidsbestrijding.