Bericht

Wij verduurzamen het areaal.

Combinatie MGZ is in opdracht van de provincie Noord-Holland begonnen met het vervangen van meer dan 3000 armaturen van de openbare verlichting in het gebied Amstelland-Meerlanden.

De nieuwe armaturen bevatten een LED lamp, hiermee zet de provincie weer een grote stap in het beperken van de CO2 uitstoot. Als beheerder van het areaal juichen we deze ontwikkeling toe omdat de nieuwe verlichting de verkeersveiligheid ten goede komt en de lampen ook veel langer meegaan.

De verwerking van de vrijkomende armaturen gebeurt door A&M Recycling. Bij A&M Recycling worden de oude armaturen tot op component-niveau gedemonteerd zodat elk onderdeel gerecycled kan worden.

Aanbrengen Led armaturen op de N205

In de nacht van 5 november mochten we gedeputeerde Jeroen Olthof verwelkomen om uitleg te geven over deze werkzaamheden.

Om extra aandacht te geven aan dit bijzondere project zijn de werkzaamheden op film vastgelegd en via deze link te bekijken.

De werkzaamheden vinden in de nachtelijke uren plaats om het verkeer zo weinig mogelijk te hinderen en lopen door tot februari 2021.